Noutăți

Teatru de păpuși din Basme Armenești

Pe 3 și 4 august, de la ora 12:00, vă invităm să descoperiți magia poveștilor armenești, printr-un spectacol de 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐩𝐚̆𝐩𝐮𝐬̦𝐢 inspirat din cartea „𝐁𝐚𝐬𝐦𝐞 𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐨𝐬̦ 𝐒𝐮𝐫𝐞𝐧”.

3/8/24

5 Min

Pe 3 și 4 august, de la ora 12:00, vă invităm să descoperiți magia poveștilor armenești, printr-un spectacol de 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞 𝐩𝐚̆𝐩𝐮𝐬̦𝐢 inspirat din cartea „𝐁𝐚𝐬𝐦𝐞 𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐨𝐬̦ 𝐒𝐮𝐫𝐞𝐧”, scrisă de Suren Muradyan și tradusă în limba română de nepotul său, Arsen Arzumanyan. Trei basme fascinante din folclorul armenesc prind viață prin intermediul păpușilor, oferind celor mici și familiilor o experiență fermecătoare și inedită.

𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐚̆𝐩𝐮𝐬̦𝐚𝐫𝐢:

Radu Stăncescu este un talentat actor-păpușar, absolvent al secției de Păpuși-Marionete din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București, promoția 2023. Pentru Radu, păpușăria a deschis o lume nouă, plină de posibilități creative. În prezent, poate fi văzut în spectacole Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște și la Teatrul Nou.

Florentina Bălan, în vârstă de 21 de ani, este actriță-păpușar, a absolvit cu nota maximă secția de Păpuși-Marionete la UNATC Ion Luca Caragiale din București și continuă studiile în cadrul masteratului de Teatru de Animație. Din octombrie 2023, Florentina colaborează cu Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, aducând pe scenă pasiunea și creativitatea sa.

Luca Horia Drăghici este un actor-păpușar talentat, absolvent al secției de Păpuși-Marionete la UNATC Ion Luca Caragiale din București. În prezent, Luca este colaborator la Teatrul Țăndărică din București și Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, continuându-și totodată studiile la masteratul de Teatru de Animație. Pasiunea sa pentru păpușărie și dedicarea sa față de artă se reflectă în fiecare spectacol.

3/8/24

5 MIN

Distribuie pe:

Noutăți și articole de blog

Explorați blogul nostru pentru a descoperi cele mai interesante povești și noutăți despre Festivalul Strada Armenească!

Înscrie-te la newsletter pentru noutăți despre Festivalul Strada Armenească

Fii la curent cu toate detaliile despre eveniment, inclusiv programul, activitățile speciale și surprizele pregătite pentru participanți.
Felicitări!
Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul Festivalului Strada Armenească!
Oops! Ceva nu a mers bine, încearcă din nou în câteva secunde!

Festivalul Strada Armenească
2-4 august

Festivalul Strada Armenească este un eveniment cultural care celebrează tradițiile, muzica, dansul și mâncarea comunității armene din România. Este un prilej de a descoperi cultura și istoria armenilor prin diverse activități și spectacole.